GKI Peterongan

Daily Wisdom – Yok bisa yok!!

GKI Peterongan
GKI Peterongan
Daily Wisdom - Yok bisa yok!!
/

Daily Wisdom – Yok bisa yok!!
Daily Wisdom – Yok bisa yok!!
1 Korintus 9:24-25
Bp. Andrew Kurniawan Tjandra
#dailywisdom #gkipeterongan

GKI Peterongan